Skip to main content

Povestea noastră

Genetrix a oferit clienților săi o experiență unică încă din 1970. Compania operează în Valea Prahovei în locații de mare interes și funcționează pe tot parcursul anului.

Valea Prahovei a fost mereu un magnet pentru pasionați de ski, trasee alpine și trasee cu bicicleta. Astăzi, datorită Genetrix, călătoria pana în vârf de munte este mult mai accesibilă și se poate face fără efort.

Preferințele și așteptările vizitatorilor se schimbă, astfel Valea Prahovei se confruntă cu o concurența la nivel mondial de la destinații care au sau sunt în curs de dezvoltare, dețin facilitați turistice de înaltă calitate și oferă experiențe montane spectaculoase.

Genetrix este o companie dedicată să mențină transportul de cablu o soluție durabilă și confortabilă. Peste tot în Valea Prahovei suntem recunoscuți pentru capacitatea noastră de operare și de întreținere a unor soluții durabile și sigure, de transport pe cablu.

Genetrix urmăreste să consolideze poziționarea competitivă a Valea Prahovei ca destinație pe tot parcursul anului. Pentru a realiza această viziune, am stabilit patru obiective principale, care sunt susținunte de strategii și acțiuni pragmatice.

Susținerea pieței

Primul obiectiv este de a susține piața de iarnă prin fidelizarea clienților. Noi credem că o experiență placută va transforma vizitatori în clienți fideli împartășind astfel experiența lor cu cei din jur.

Creșterea pieței

Al doilea obiectiv identifică necesitatea de a dezvolta piața de iarnă prin conștientizare. Atât în rândul românilor cât și a strâinilor.

Dezvoltare și promovare

Al treilea obiectiv prezintă oportunități pentru stațiunile montane care doresc să își diversifice baza de vizitatori, prin dezvoltarea și promovarea sezonului verde.

Experiențe unice

Al patrulea ne informează despre necesitatea industriei de a colabora pentru a crea o experienăț unică, prin imbunatățirea canalelor de marketing și de comunicare pe toate nivelurile.

Skip to content